Aika pahasti on jäänyt postailu, koska heppoja! Paljonpaljon hoidettavia heppoja. Nyt kesäloman alkuun asti on hoidettavana Artsi, Vertti, Upea, Vigo, Auri ja Lalla + kaikki väliaikaiset... Ehkä tää tästä luonnistuu :D Pitäisi varmaan jaksaa jokaista hoidettavaa kuvata... Mukavasti kaikki päivät menee niin, että olen kaiken oppitunneilta liikenevän ajan tallissa ja illalla en tule kämpille ennen yhdeksää (huoneesta sen huomaa..... eilen olin urhea ja siivosin kaatopaikan)

Kevät on kyllä mennyt järjettömän nopeasti. On ollut asuntolasta toiseen muuttoa (Lumme -> Kullero), noita uusia hoidettavia, remppalinjan pääsykoe, ratsastuksen näyttö, kaikki nimikkotarkastukset on jo pidetty (puhdas rivi kolmosia whopii!)... Ratsastettavia on ollut ihan mukavasti. Jojotsua liikuttelin aika paljon ennen kuin se lähti kesäksi takaisin Keski-Suomeen, parina viikonloppuna maastoilin supermahtiponi Gazebolla, Lallaa joskus väillä, Upeaa paljon (mahtiponny, tänäänkin treenailtiin ensin vähän tyhjässä Haimissa ja sit maastokaasuttelua...), Verttiä ja 3-tallista aina jotenkin ilmestyy noita liikutettavia... Syksyn tuska siitä, ettei ole ratsastettavia on vaihtunut vähitellen tuskaan siitä, missä välissä kaikki ehtisi liikuttaa :D

Ensi viikolla tulee tietoa työssäoppimisesta (eli mihin pääsee). Kyralle olisin alunperin halunnut, mutta meidän toppi on tyhmään aikaan eikä sinne silloin pääse... Arvoin sitten yhden Espanjalaisen paikan ja Sillgrenin Teijan tallin välillä, kunnes näin Teijaa tallilla raspaamassa heppojen hampaita ja totesin, että mitä helvettiä minä tässä mietin, kakarasta asti olen jumailoinut sen naisen hevostenkäsittelytaitoja! Suht todennäköisesti syksy meneekin sit Rauhala Ranchilla. Hope so. Pakko!!

Ööää mitäpä muuta. Kotonapäin olen kuitenkin ehtinyt välillä käymään. Bjarkin kanssa homma etenee hitaasti (koska ehdin tehdä töitä sen kanssa kuukauden välein...) mutta mahtavasti! Liikkuu eteen ja taakse ja sivuille ja pysähtyy kun pyytää ;) Ja itte taas opeteltiin, lol jotkut avustajat, ei mulla oo. Ensi kerralla pyörössä, sitten maastoon ja siitä seuraavalla voisi ravailla. (Bjarkihan on siis saanut opetella melkein kaiken maastossa, koska se tuntuu olevan sille kovin helppoa. Liikkeellelähdöt esim tehtiin siellä myös...). EGtä oon käynyt välillä ratsastamassa ja yyh. Siitä on tullut ihan vanhus. :( Missä on se hieno tanssiva ruutitynnyri? Pavetskiputella oli vähän saikkuilua tuossa keväämmällä, mutta nyt kaahaillaan taas onnellisesti ilman satulaa ympäri metsiä!

Tänään oli ohjelmassa tosiaan Upean ja Yön ratsastelu (jälkimmäisen kanssa vähän jumppailua Wanhassa), Artsin taluttelu (ekaa kertaa ja voi miten kiltti mies!), Vertin kuntoonlaittoa ja ihan yleistä heppojen hoitelua (magneettiloimea, hieromista, harjaamista, varusteiden hinkkaamista ja liian paljon lämppäreitä ja kylmäpatjoja...). Kiireinen vapaapäivä koulusta niinkuin aina! Huomenna aika samanlaista ja illalla Verttiä hoitamaan kisareissulle paikkaan x, ei voi muistaa mihin on menossa :D Starttaa vasta kasin pintaan illalla, voi kuolema...

Että sellaista tänne! Voisin jatkossa yrittää vähän ahkeroitua ja vaikka huomenna kantaa kameraakin mukana! ;)