Lauantai 3.9. sujui mukavasti Ypäjänreissulla Jennyn ja Juulian kanssa - Suomenratsujen Kuninkaallisten katsomaan menemisestä olin päättänyt jo alkuvuodesta ja kaveritkin tuli sitten raahattua mukaan. Kivaa oli, Exposta selvittiin ilman, että kaikki rahat kuluivat - vaikkakin kaikkea olisi kyllä tehnyt mieli ostaa :D Minä ostin vain yhdet uudet ratsastushanskat, ihme, ettei kaikki muukin tarttunut mukaan (se Kingslandin toppaliivi kummittelee vieläkin mielessä, voi kun olisin miljonääri)... Seurattiin päivän aikana pääasiassa orikavalkadia, sh-estemestaruuksia ja yhtä koululuokkaa, palloiltiin kameroiden kanssa suuntaan ja toiseen ja moikkailtiin tuttuja. Kuvia kertyi reilusti, tässä muutama.

Upeat orit Voiveikko ja E.V. Jovankka. Näistä kahdesta on miljardi kuvaa, mutta on noissa kuvattavaakin!

Kouluratsastustakin katsottiin, niin orikavalkadissa kuin ihan kisaluokkaakin, teki mieli kuolata... Ei sitä muuta voi sanoa kuin, että kyllä itellekkin kelpaisi löytää joku näidenkaltainen hevonen jota ratsastaa - mieluiten tietysti oma.. Suokit on parhaita, nämä suokit on parempia?

Tosin pakko myöntää, että vaikka kuinka hienoja oli kaikki, niin eniten ihastutti aivan upeat mustat versiot suomenhevosesta. Kyllä vielä joku päivä, joku päivä mulla on oma musta suokki. Rakastan, on ne niin nättejä <3 Ei paremmasta väliä.

Tuli niitä lentäviä suokkejakin tosiaan katsottua. Pomppua löyty ja kaasua, osasta hevosista ei oikein hirveän tehokkaita jarruja. Hienoa ratsastusta, hienoja hevosia ja tuloksena tajuton hyppyinto...

Orikavalkadiin ilmestyi näkyville yhtäkkiä enemmänkin tuttuja - Paavon entinen tarhakaveri Janella! Vasemmalla kuva Janskusta -09, oikealla orikavalkadista. Ero on tuskin huomattavissa... =P Nykyään oikein hieno neiti! Toki ennenkin hieno, mutta no.. vähän karvainen varsa vielä.

Koko kisat olivat oikein mukava kokemus ja oli kiva nähdä millaista Ypäjällä on, kyllä se ehkä taitaa vaan olla se minun kouluni mihin hakea.. Siitä aiheesta ehkäpä huomenna lisää.

 

Ensi kuussa on lisää isoja kisoja tiedossa kun lähden katsomaan HIHS:ta! Liput on lauantain iltaan ja sunnuntain myöhempään näytökseen. Siellä onkin sitten oikeasti valtavia esteitä, upeaa koulua ja kaaikkea kivaa. World Cup luokka sunnuntaina! *kuolaaa...* T'äytyy selvitellä jostakin saako siellä kuvata, hienoja kuvia saisi, joskin aivan sama niin kauan kun vain itse pääsen paikan päälle.

Huomenna voisin katsoa ehdinkö kirjoitella vähän tosiaan opiskelusuunnitelmista ja vuokrahevosen metsästyksestä, tosin olisi kyllä Furuvatniasiaakin ja kaikkea... Pitää kirjoittaa useammin niin ei olisi niin paljoa kerralla =P