Hupsistarallaa kun on kirjoittelu vähän jäänyt, pitänyt on kyllä monen monta kertaa, mutta en sitten ole koskaan vaivautunut ainakaan muuta kuin aloittamaan....

Viime kuun alussa tuli käytyä mummolassa Kilpisjärvellä ja matkalla pysähdyttiin Ranuan eläinpuistoon katselemaan jääkarhunpentua ja muitakin elukoita. Perillä tuli hiihdettyä, lenkkeiltyä ja lumikenkäiltyä hirveästi ja käytyä Norjassakin tsekkailemassa maisemia (..hakemassa juustoa).

Alkuun nyt jokunen kuva Ranua Zoosta, enemmänkin olisi, mutta laiska kun olen niin vielä en jaksa enempää laittaa, osittain siksi, että kuvien lisäily tänne on turkasen hidasta.

 

Nallet ja jäänallet oli awww ♥ Pentu etenkin! Alempana sitten ihan Kilppariltakin (poro kyllä matkalta) kuvia. Elukoita pyöri ympärillä ihan mukavasti, oli metso ja kettu ja jänis ja riekkoja ja kaikkea...

 

Kuvattu keittiön ikkunasta, tämmönen mummula mulla ^^

Tämmönen pikkulintu siellä! Söi ainakin pikkulintujen ruuat... Parempiakin kuvia on, mutta niitä en ainakaan vielä julkaise kun saatan niitä lähetellä muualle.

 

Kalaa tuli. Paljon. Nomnom.

Käytiin iskän kanssa vähän hiihtelemässä! Kilpisjärven yli ja takasin, yay.

 

Ja nämä taas on Norjasta, enempiä en jaksanut latailla. Kotka!!

 

 

Semmoinen reissu se. Tullut reissattua muutenkin, kävin yksi viikonloppu Jasin luona Savonlinnassa viettämässä laatuaikaa ja syömässä liikaa. Neljännen kerran elämässäni ratsastin ratsastuskoulussa ja sunnuntaina taas kuvailin Jasin kisoja, mistä tietysti tuli ruusuke kotiinvietäväksi kun olin mukana kannustamassa ;)

EGllä oli jonkin aikaa jalat pahasti rikki kopissa riehumisen seurauksena, hoitelin niitä viikon verran. Säikähdyksellä ja arvilla kuitenkiin taidettiin onneksi selvitä. Viime maanantaina oltiin pitkästä aikaa koulutunnilla ja oli ihanaa! Hirveä hyppyinto nyt on kyllä päällä, pakko päästä pian pomppimaan.

Eipä tässä sen kummempia kuulu, paitsi että IIIK ensi torstaina Ypäjällä pääsykokeet!