Hupsistakeikkaa kun aikaa on hiukkasen kulunut edellisestä postauksesta. Vuodatuksessa oli tuota kaiken maailman sekoilua ja minulla ei ollenkaan kärsivällisyyttä tai aikaa tapella lagailevan sivuston kanssa, joten jossain aivojen sopukassa päätin, että jatkan sitten jos/kun saavat palvelun toimimaan. Nyt vaikuttaa jo suht lupaavalta, kovin yksinkertaista on vielä kaikki ja vähän kökköä osittain, mutta toisaalta joidenkin asioiden kohdalta paremmassa kuosissa kuin ikinä.

Elämä on sujunut ihan mukavasti. Ypäjällä on nyt puolisen vuotta palloiltu... Hui. Aika on mennyt uskomattoman nopeasti. Päivät kuluu Artsia ja Lallaa ja muita hobusia hoitaessa, tunneilla käydessä ja urheillessa. Piirtämään ehdin ja jaksoin viimeksi joulukortteja... Mutta koulu on helppoa, mikään ei ole hankalaa ja voin vain keskittyä talleiluun! Mikäpä sen mukavampaa :D

Ensi viikolla olisi 4 päivää koulua, ja sitten hiihtolomailemaan! Lähden viikolla käymään Kilpisjärvellä isovanhempien luona, muuten tiedossa ahkeraa heppailua.

Eipä kai sen ihmeempiä. Jospa tähän jotain kuvia laittaisi.

IMG_9798-normal.jpg        Kaverin Jojo-heppa ratsuna :)

IMG_9807-normal.jpg

Parta ♥

Kuva0283-normal.jpg         Kuva0156-normal.jpg

Pavetskiputput 20vee! ♥

b-normal.jpg

Bjarki toimii aivan superhyvin kärryiltä =) Opeteltiin ihan itte!

Kuva0278-normal.jpg        Kuva0164-normal.jpg

Lalla & Artsi