Sisään pääsin ja helposti! :) Mikä vielä parempaa, mukaan lähtee myös toverikaveri Julmis. Vaikuttaa vähän siltä, että edessä on parhaat kolme vuotta ikinä! Olisin päässyt kaksoistutkintoonkin jos olisin sen ensimmäiseksi valinnaksi laittanut, mutta tuntuu siltä, että ihan normilinja oli parempi valinta, motivaatio olisi saattanut loppua aika pahasti kesken kaksoistutkinnon kanssa...

Kesäloma on pyörähtänyt hyvin käyntiin, alussa oli Metallican keikka ja päivä Helsingissä shoppaillessa, rahat meni aika tehokkaasti, mutta ostin edes suunnilleen jotain tarpeellista. Sittemmin paljon heppailua, Jasmin kävi kyläilemässä ja ottamassa ihaniamiljoonia kuvia (joita en nyt jaksa latailla, mutta ehkä joskus), leiriavustusta Teijalla, Bjarkeilua ja mummulassa oleilua. Siellä tuli lenkitettyä ja riehutettua Milli-koiraa ja riehuttua myös kissanpennun kanssa, sekä toki autettua kummitytön ristiäisten järjestelyissä.

Tänään olisi ohjelmassa Paavon ja EGn hoitelut, maastoilla meinasin molemmilla, aivan liian nätti (..ja kuuma) sää pyöriä jossain maneesissa. Ja huomenna sitten kiirepäivä, aamulla aikaisin EG ja Lexa-heppa jonka liikuttelussa lupasin auttaa, sitten kummityttösen ristiäiset ja sen jälkeen kiireenvilkkaa Teijalle ja vastaanottamaan leiriläisiä... Normaalia kesälomailua! =)

PS. Niin joo mitäs muut tekee lomalla? :D