Viime viikonloppu oli oikein mukava. Perjantai iltana ja lauantai aamuna oli koulutunnit EGllä ja sunnuntaina olin sitten vuorostaan Teijalla.

Perjantain tunnilla heppa oli kuin mikäkin rodeoponi, sinkoili ja hyppi ja pomppi ja vänkäsi kaikessa vastaan. Tosissaan sai ratsastaa, mutta saatiin me kehujakin. Tunnin jälkeen oltiin molemmat ihan poikki. Tehtiin paljon avoja ja taivutteluja ja asetteluja sun muuta. Lauantaina oli sitten Siiri Kyrön valmennus, mukavasti hyvin samantapaisia juttuja kuin perjantainakin. Heppa oli täysin erilainen kuin perjantaina, ei vängännyt vastaan ollenkaan! Tais jo luovuttaa =D

Sunnuntaina Teijalla sain olla koko päivän itsekseni, mihin lie muut tallitytöt kadonneet? Aivan uskomattoman  upea sää ja silti ei ketään näkynyt. Tuntejakaan kun ei ollut sain touhuta ihan mitä lystäsin. Kävin maastossa ja kentällä sekä Paronilla, että Baldurilla. Jäätikköä oli niin maan perkeleesti kaikkialla, että kengättömät hevoset saivat ihan rauhassa pysyä tarhojen sisäpuolella. Se harmi vain tarkoitti myös sitä, että Bjarkin kanssa ei oikein mitään voinut tehdä. Tarhassa kävin kyllä halimassa ja harjaamassa (talvikarvaa lähti sairaasti). Tuli siinä siivottua tallia aika paljon ja yritettyä kuivattaa rapaista, jäistä pihaa ja siivottua myös tarhoja. Ihanaa oli ja kuvatakin ehdin jopa.

Tänään olen ihan tautisen kipeä. Tuntuu, että pää räjähtää rään määrästä ja aivot sulaa... Sehän ei tietenkään estänyt käymästä hoitamassa Paavoa :D Oli niin sairaan liukasta, että en uskaltautunut sinne kaatuilemaan. Mentiin sitten maneesissa ilman satulaa ja oli kivaa. Loppuun kokeilin (yksin kun maneesissa oltiin) mennä niin, että en ohjannut ohjilla ollenkaan vaan annoin niiden roikkua kaulalla ja mainiostihan Pave toimi, niin ympyröillä kuin väistöissäkin =) Oli ihanaa siivoilla sontia pois kun heppa käppäili kiltisti ja super rentona irti perässä. Ja tallissakin seisoi ihanasti hievahtamatta käytävällä vaikka oli irti. Paavo on vaan ihan paras ♥ Sen kanssa ei tarvitse yhtään jännittää mitään eikä pelätä, voi vain olla ja nauttia ja elää. Papetskin kanssa on viettänyt vuosien aikana niin paljon aikaa, että ei sen kanssa toimimista tarvitse erityisemmin olla, Pave toimii niinkuin olen tottunut, että hevosen tulee toimia.

Nyt voisin viikonloppuun asti vain yrittää parantua ja sitten olisi lauantaina ja sunnuntaina taas toivottavasti tunteilua EGllä.