Huuupsista heijakkaa kun edellisestä postauksesta on aikaa. Ollut vähän kiire ja laiskuus iskenyt. Koulussa on kaikki mennyt ihan jees, pääsin matikan 1+1=2 kurssin tenttimällä läpi, joten hyppytunteja on mukavasti. Olisinkin seonnut siellä tunneilla, amismatikka on jotain hyvin turhaa... Paluu ala-asteelle?
Muita tenttejä ei vielä ole ollut, parilla seuraavalla viikolla onkin sitten ainakin pari. Jokunen essee tullut kirjoitettua (..ja lähetettyä 10min ennen dead linea), äikänesseen voisin tännekin laittaa, rustasin sen hevosten maastakäsittelystä.
Ratsastelemaan olen päässyt vähän vaihtelevasti. Pari kertaa Lallan selkään maastoon (jee!), MTTn tammoilla on myös tullut palloiltua vyöryttyä pitkin teitä sekä raviheppasilla kipiteltyä. Ratsastuskoululla olen käynyt ainakin parilla koulutunnilla (ratsuina Tipu, Parpi, jayksijonkanimeäenjuurinytmuista). Koulun puolesta tunteja on ollut kauhean vähän.

Bjarkia ja Pavetskia on ollut kauhea ikävä, olen kuitenkin aika vähän käynyt kotona. Eilen ja toissapäivänä pääsin papetskiputtea moikkaamaan, käytiin maastossa päästelemässä ja oli kivaakivaa.
Kuvia olisi aika paljon laitettavana, Jennyjulmiskaveri oli tässä joku viikonloppu mukava Paavoilemassa kameran kanssa ja Ypiksellä on tullut kanssa kuvailtua silloin tällöin. Nyt kuitenki laiskottaa niin laitan tähän vain pari. Jaaha vuodatus ei ole kovinkaan yhteistyöhaluinen.... Eli ei kuvia ainakaan vielä.