Ohmygod näin pian uusi postaus! Olen ahkera!

Vertin kisareissu meni oikein kivasti, heppa matkusti hyvin urheasti ensimmäistä kertaa elämässään. Suostui vielä kotiinkin päin nousemaan koppiin ihan kiltisti, vaikka menomatkan olikin ollut aika kauhuissaan hiestä ja tärinästä päätellen... Hiljaa oli kuitenkin ja tyytyi kohtaloonsa metallihirviön sisällä.

Koulukisat siis, Vesilahden Ratsastuskoululla. Vertti meni jonkun VaB luokan, en nyt muista minkä ja oli radallakin yllättävän rento, hieno ponny. Kuvia ei tarttunut matkaan kun ei ollut kameraa mukana enkä kyllä olisi mitään ehtinyt kuvaamaankaan.

Elämää on sekoittanut kovasti tällä viikolla 3-tallin tyhjentäminen (kisavieraita varten) -> kaikki hoidettavat asuvat nyt väliaikaisesti 2-tallissa. Muille asia on ollut ihan fine, mutta Artsi on käynyt enempivähempi kierroksilla... On se jo paljon rauhoittunut alusta, mutta ei vieläkään oikein oma itsensä. Karsinassa on ihan rauhassa ja pesarilla ja tarhassakin, mutta matkalla paikasta toiseen kovin hermostunut. Huutaa kuin mikäkin ori...siis onhan se ori, mutta ei se yleensä huuda :D Jospa se tästä.

Kummallinen alkuviikko on ollut kun ei ole tullut ratsasteltua ollenkaan, mutta huomenna se asia korjaantuu kun pääsee maastoilemaan Upealla tai Vertillä, jee! Uusien kuvien puutteessa voisin lätkiä maastoestetunnista pari kuvaa, hyppelin silloin (pari viikkoa sitten) Turskalla (joo ihan oikeasti, hevosen nimi on Turnipsi ja sitä kutsutaan Turskaksi...kuka hullu näitä keksii). Oli kivaa! (ps. mulla oli ensimmäistä kertaa ikinä turvaliivi päällä. Oli kummallista.)

DSC_8510-normal.jpg

jos vaikka opettelisi kannattelemaan niitä käsiä...

DSC_8535-normal.jpg

DSC_8547-normal.jpgilmeisen vakavaa touhua :D

DSC_8564-normal.jpg

DSC_8616-normal.jpg

viimeisessä  feat. Julmis & Urre