Huppista kun nuo 40 päivän kuvat tulee vähän viiveellä... Mutta kyllä ne kaikki vielä tulee!

Elämä on sujunut ihan rattoisasti, jos nyt ei lasketa parturin raiskaamia hiuksia. Talliviikko tässä oli ja meni ja mukava olikin, tykkäsin hirveästi. Oli semmoinen olo, että tätä varten minä täällä olen! Jos jotain muuta haluaisin tehdä niin en olisi.
Nimikot saatiin joskus ikuisuus sitten, itselleni osui kohdalle upeaparasihana Ypäjä Artsi ♥ Herra on 4-vee suokkiori, vähän sählä, mutta sehän ei minua haittaa =) Artsin kanssa  on oikein kiva touhuilla, vaikka sillä kesäihottuma onkin.



Tänään meillä oli jopa sarjassaan toinen (kuukauden sisään......) ratsastustunti. Alleni sain ihanan Uno Liisan, koulutunnilla menin. Hepasta tykkäsin kovasti! Tehtiin ihan perusjuttuja, siirtymisiä, pohkeenväistöjä, ympyröitä.. Vähän temmonvaihtelun suuntaisiakin harjoituksia. Helppoa sinänsä, mutta oma kroppa tykkäsi eikä siellä tylsää tullut, vaikka meitä olikin kurjat 8 =/ Lopputunnista heppa alkoi jo oikeasti toimia ja opettajankin palaute oli varsin positiivista. Hyvä mieli jäi =)

Torstaille varasin itselleni tunnin opiston ratsastuskoululta, iik tai jotain sellaista. Vähän jäänyt ratsastelut nyt vähille, täällä ei oikein ole päässyt ja kotona ehtinyt kun eipä siellä ole hirveästi ollut. Viime viikonloppuna kävin sairastelun lomassa pari kertaa Paavoilemassa, muuten löhösinkin sitten äitin kanssa sohvalla ja tuijotin Sinkkuelämää :D Bjarkia olen pari kertaa päässyt käymään koulun alun jälkeen ajamassa.

Elämisessä ei tällä hetkellä ole sen kummempia suunnitelmia, koulunkäyntiä ja heppailua vain. Ja salilla käymistä! Vähän kropanmuokkausprojektia käynnissä ;)