Voihan heppakuume. Tahtoo tahtoo tahtoo oman hepan yh. (...tai Bjarkin tänne..) Eipä tässä mitään ihmeempiä. Eilen kävin opiston ratsastuskoululla tunnilla ja menin Brita nimisellä suokilla, jota en jaksa nyt Sukupostista kaivella. Kiva oli joka tapauksessa ja lonkatkin aukesi (kramppaamisen jälkeen) mukavasti kun mentiin melkein koko tunti ilman jalustimia.

Torstaina lomille hui! Vastahan oli edellinen loma... Sitä ennen vielä ajoa, valjasverstasta ja satunnaisesti jotain muutakin välissä. Ja ruokaa omnomnom. Täällä on maailman parhaat aamupalat, joka aamu vastaleivotut sämpylät ja niin paljon kaakaota Tazza-koneesta kuin jaksaa juoda omnomnom...

Kauhea ikävä ratsastamaan EGtä. Täytynee laittaa sen omistajalle viestiä, josko heppaa voisi saada lomalla lainaan... Tuli katseltua kuviakin papparaisella ratsastelusta ja voi että. Tahtoo treenaamaan!

IMG_9304-normal.jpg

EGn kanssa tammikuu 2012

Ja jospa sitten palaisin niihin 40 päivän kuviin vuodelta nakki.. :D

Päivä 17 kuva huoneestasi: is never gonna happen, koska kuvien ottaminen vaatisi liikaa. Tai ehkä myöhemmin. Kaksi huonetta pitäisi joka tapauksessa kuvata, kotoa ja opistolta.

Päivä 18 kuva suosikki vaatetyylistäsi

IMG_1973-normal.jpg

On huomattava kuinka kätevää on rakastaa lyhyitä hameita ja korkokenkiä ja tallitöitä. Ne sopii niin täydellisesti yhteen. Aina kuljen kivasti tallissa sukkahousuissa mitä.

Päivä 19 kuva joka kuvaa elämääsi

ups-normal.jpg

Ei lisättävää.