Meinasin laitella ison läjän kuvia, mutta Vuodatus lagailee enemmän kuin pahasti, joten se jää seuraavaan kertaan...

Tälläkin viikolla on ollut hirveästi intoa kirjoitella, mutta ei pääsyä tietokoneelle. Tallilla olen pyörinyt leireillä avustamassa, kivoja penskoja oli tällä ja edellisellä viikolla. Siinä sivussa on tullut ehdittyä vähän itsekin ratsastella, hyppäsin Baldurilla jossain välissä, Rosa-mammutilla (joka sai perjantaina opetella sietämään klipperiä, heppasella vieläkin talvikarva niskassa niin oli jo pakko karsia...) mentyä, super-Paronia liikutin kanssa ja tietysti touhusin Bjarkin kanssa ;) Ajojutut edistyneet oikein kivasti.

Eilen oltiin EGn kanssa Eerikan koulutunnilla, keksittiin, että hei mennäämpäs kangilla! Ensimmäinen kerta minulla ikinä. Jäi superhyvä fiilis! Kankiohja jätettiin kyllä aikalailla rauhaan, sain vain opetella ensin ratsastamaan ihan normaalisti, alkuun tuppasin vähän olemaan solmussa ohjien kanssa... Mutta EG oli mukavan yhteistyöhaluinen, ja liikkui mukavasti. Saatiin kehujakin, olen kehittynyt aika huimasti viime syksystä.

Tänään illalla pääsen hyppelemään esteitäkin Eerikan valvovan silmän alla EGn kanssa, vihdoinkin! Juulia lupautui lähtemään mukaan kuvailemaan, joten ehkäpä myöhemmin sitten niitäkin kuvia tänne, jos Vuodatus vaikka alkaisi toimia.

Nyt suunnaksi talli, eli tämänlaiset pikakuulumiset nyt vain!