Huppista, vähän jäänyt kirjoittelu, yli kuukauden jo ollut hiljaista. Mitään erikoisempaa ei ole tapahtunut niin ei ole ollut kirjoitettavaakaan.

Nyt kuitenkin Jenny oli meillä viikonlopun, pullailtiin ihan kunnolla... Läskeilyä ja terveyspullaa (...) ja heppailua EGn ja Paven kanssa. Ja paljon, paljon, PALJON kuvia.

Lauantaina Paavoiltiin. Vaikka pakkasta oli melkein -30 Jenny urheasti lähti maastoon mukaan käppäilemään.

Perjantaina jo tehtiin pullaa ja purkkicroissantteja myös, pullaa syötiin koko viikonloppu, lauantaina Paavoilun lisäksi yritettiin kuvailla - todettiin, että ollaan niin koomaisia, että siirrettiin sunnuntaille. Käytiin kävellen hesessä ja ostettiin vähän läskiruokaa illaksikin, nomnom pitsaa ja karkkia myös. Sipi-pipari on tehty jo ennen joulua, mutta en halua ottaa sitä pois lampusta roikkumasta, se kun on niin ihana... Eikä sitä voi syödä! (ei sillä, että se enää varmaan hyvältä maistuisikaan...)

Sunnuntaiaamuna kuvailtiin vähän takapihalla pakkasessa aamuauringossa ja Jenny nappasi pari kuvaa kalatankistakin. Nalle on nahina.

Sunnuntaina sitten oli myös EG-päivä. Kylmä oli, mutta maneesissa ei sentään tuullut. Rauhassa saatiin mennä vaikka tavallisesti olisi ollut pahin ruuhka-aika, kovin moni ei ollut tallille tarennut =D EG oli tosi hyvä ratsastella, se on pakkasella ollut ihanan kevyt ja reipas ratsastaa. Mikään ei ole rasittavampaa ratsastaessa kuin hevonen jota saa koko ajan käskeä eteen.

Eilenkin kävin EGn ratsastamassa, käytiin maastossa ravailemassa piiitkät pätkät, heppa oli innoissaan ja ravasi sellaista ravia, että huh huh.

Viime viikon Paavoilin todella paljon, kun omistajansa sai toisen hevosen kaviosta selkäänsä, eikä ollut vähään aikaan ihan ratsastelukunnossa. Tuli sitten maastolenkkeiltyä Paven kanssa pakkasissa ihan reilusti, maneesissakin käytiin yhtenä päivänä kääntymässä ja raviradalla tuli myös käppäiltyä.

Bjarkia näin viimeksi toissa viikonloppuna, olin Teijalla lauantaina ja sunnuntaina. Tuli silloin opetettua vaaville vähän takaa-ajojuttuja ja maastokäppäiltyä reilusti. Teijalle muutti vähän aikaa sitten uusi heppa, suokkitamma Rosa Neito. Silloinkin tuli napattua muutama kuva.

 

Vasemmalla Rosa ja oikealla tietysti Bjarki.

Teijalla ollessa tuli luonnollisesti ratsasteltuakin, tuntilaiset kun pysyttelivät pakkasten myötä poissa. Tuli mummuiltua Hrönillä ilman satulaa (kuvat siltä reissulta) ja heitettyä Baldurin kanssa pari päästelylenkkiä, toisen ihan itseksemme ja toisella kertaa Selina roikkui Paronin kanssa perässä.

Ei minulla tämän tärkeämpää, ihan perus höpöttelyjä. Koitan keksiä taas pian jotain rustattavaa.