Ajattelin tässä kerralla kertoilla koko viikon heppailuista mukaanlukien viime viikonlopun, missä nyt ei sinänsä ole paljon kerrottavaa. Tänään onneksi taas suuntana Petäjävesi ja Furuvatni, jossa kuluu koko huominenkin päivä hyvässä seurassa. Jee!

Viime viikonloppuna olin tosiaan tallilla auttelemassa, Teija sai itsensä kipeäksi niin tuli siinä sitten tallia pidettyä pystyssä. Maastoilin hepoilla kun kenttä niin mössö ja tietysti touhuilin Bjarkin kanssa. Katseltiin vähän kärryjä ja käytiin sitten maastossa lenkkeilemässä, muisteltiin vähän 'ravi' ja 'käynti' pyyntöjä ja sensellaista. B oli hienosti, kuten aina =D

Hepat sai vielä palloilla laitumilla, vas. Pikku-Spirit, pieni ihana appaloosaponi ja oikealla itse Bjarki.1 vuosi ikää ja on jo hei aika jytky!

Sunnuntaina sain Juulian seuraksi tallille ja Teijakin oli jo paremmassa kunnossa, päivän aikana tuli autettua tunnilla ja normi tallihommien  lisäksi treenailtua vähän esteratajuttuja Baldurin kanssa kentällä. Kyllähän se sujuu jo ainakin välillä :D Baldur vaan tahtoisi mennä niin perkuleen lujaa koko ajan, että jos en muista koko ajan itse ajatella rauhallisuutta ja hengittää syvään ja istua vaan alas niin vauhtia on aika hitosti liikaa. Silloin kun itse maltan keskittyä niin Baldurkin muistaa. Ihana Juulia kuvasi maidän pomppimisia, ja suostui ottamaan pari maastossalaukkailukuvaakin.

Tidditii hieno Baldur

Ei menty lujaaa ei. Uskomatonta miten niinkin pienestä ponista kuin Baldur saa niin perkeleesti vauhtia irti.

Maastossa laukkaaminen Baldurin kanssa on vaan parhainta ikinä!

Mutta juu, sen sijaan, että laittelisin miljardi Baldurkuvaa lisää, voisin ehkä höpötellä muustakin. Päivään mahtui myös Tilperillä ja Tiipellä maastoilua Juulian kanssa, Tiipe oli jälleen oikein mainio ratsastella. Super hyvä tasapaino ja todella tasainen siihen nähden, että se suloinen mammuttihirvi on vasta 4 vee! Bjarkin kanssa touhusin tietysti myös, harjoiteltiin Juulian avustuksella kärryjen väliin peruuttamista ja totuteltiin aisojen nostamiseen. Ei kaueasti yllättänyt se fakta, että B:tä ei haitannut mikään meidän touhuilu tippaakaan. Räpsittiin myös kuvia, tai siis Juulia räpsi kun minä ja B yritettiin poseerata. Tarvitseeko edes mainita, että ne on parhaita ikinä!

A ♥ B

Näitä on "muutama" :D Söpöä, mun hiukset on aivan saman väriset kuin Bjarkin karva. Kavereina meillä oli muuten kuvatessa suunnilleen miljardi polttiaista, mitkä pääsivät kaverikuvaan mukaan tuossa ensimmäisessä. B malttoi hienosti seisoskella ihan rauhassa koko kuvailun ajan, minulla meni ensin hermo ötököitten keskellä kärsimiseen :D

Mutta mutta, viikonloppuna ei sen ihmeempiä tapahtunut. Ke ja to kävin hoitelemassa ja liikuttamassa Paavon, kun omistajansa kävi Helsingissä reissussa, tehtiin mukavia maastolenkkejä kaatosateessa. Pape oli ihana ja oli mukavaa huomata, että nykyään vaikka ukkeli säikähtääkin, niin se ei edes meinaa sännätä mihinkään suuntaan niinkuin joskus ennen, vaikka liikuttiin ravissa ja Pave säikähti jotakin (lintu tms), niin hypähti vain paikallaan.. Ennen olisi sen seurauksena juostu täpöillä parikymmentä metriä.

Eilen kävin kokeilemassa sitä pv:tä jonka viime kirjoituksessa mainitsin! Ja herranjumala se on TÄYDELLINEN. Haluanhaluanhaluan. Äiti (=rahoittaja) vain alkoi yllättäen ruveta vänkäämään vastaan.. Teen kaikkeni, että saisin kys. vanhanherran vuokralle, koska parempaa en voi löytää, ja tämäkin löytö on oikea aarre. Koulutukseltaan HeA+vaativan tehtäviä, entinen kansallisen tason kenttähevonen, saa maastoilla ja mennä maaneesissa/kentällä miten lystää. Saa valmentautua jos siltä tuntuu, suotavaakin oikeastaan, mukavalla tallilla, helppo kulkea sinne. Sopivan kokoinen minulle (kerrankin!) Ei mitään vikaa!..paitsi se, että täydellisestä pitää maksaa. 200e/kk ja 10 kertaa/kk. Mutta eikös se ole ihan siedettävä hinta tuollaisesta hevosesta? Vai? Täytyy löytää töitä lisää, koska vaikka porukat suostuisivatkin tämän ukkelin maksamaan, niin Paavo jää sitten omaksi maksettavaksi.

No, tästä on täällä kotona sota käynnissä ja minä tahdon epätoivoisesti voittaa, saa nähdä miten käy. Nyt kuitenkin suuntaan pakkaamaan tavaroita ja myöhimmin kohti Petäjävettä, ehkä viikonlopun jälkeen joku mahdollinen kävijä saa tuskastua uusien miljoonien kuvien selailusta :D

Hyviä viikonloppuja kaikille!