Tässä kuussa kisattiin PetRan seuranmestaruudet, alkaen estemestiksistä. Itse suuntasin jo aamusta Juulian kanssa tallille, ja sää oli vielä silloin mainio. Kasailimme radan ja putsasimme huolella kamat, otettiin ponit ajoissa sisälle, laitettiin kaikki kuntoon. Ennen kisoja sitten ponien superpuunaus ja letitys ja uudet pintelit ja huovat päälle, itselle kisakamat... Ja sitten juuri kun kisat alkoivat, alkoi sataa kaatamalla vettä. Ei perrkele.

Siinä vaiheessa kun puomiluokka oli ohi ja esteluokan lämppä alkoi, kenttä oli nilkkaan asti mutavelliä. Ponit ihan jäässä, ratsastajat ihan jäässä mutta ei se mitään. Kisat kuitenkin sujui hyvin, kaikki pysyivät selässä, ponit pystyssä ja mitään muitakaan äksidenttejä ei tapahtunut! Lopulta kävi niin, että Juulia ratsasti Tinnalla ykkössijalle, reilun 10 sekunnin erolla Sara Haamalla kakkoseksi ja minä Baldurilla kolmanneksi ~10 sekunnin erolla Saraan. Kaikki kolme saatiin siis puhdas perusrata ja uusintakin, Juulia hyppäsi 60 senttiä ja muut 40.

Jäässä oltiin mutta kivaa oli ja Baldur oli niin hieno! Tavoite saavutettu!

Minä + Baldur tulossa radalta.

Koulumestaruudet olivat sitten seuraavana perjantaina, ja sää oli paljon suotuisampi! Aurinko paistoi koko päivän ja kisojenkin ajan. En mennyt ihan niin aikaisin tallille kuin estepäivänä, koska kävin aamulla ratsastamassa Paavon. Taas kisoja ennen kamojen huolellinen putsaus, kentän haravointi.. Ponit ajoissa sisään ja hännät letille by Juulia :D Samoin ratsastajien hiukset kiinni.

Kouluradoilla olikin vähän enemmän ohjelmaa kuin esteradoilla... Tinna sinkosi Jennyltä ja Tigla Saralta mikä Saran tapauksessa johti tyylikkääseen aitaa päin jalkautumiseen. Ponit ei kauheasti tykänneet tehdä laukkaympyröitä siinä päädyssä, jossa kaverit eivät olleet ja jossa oli iha hirveän jännä tuomari..

Lopulta kävi niin, että Juulia meni ja voitti taas Hrönillä, Jenny tuli täsmälleen samoilla pisteillä kakkoseksi Tinnalla ja minä noihin kahteen vain yhden pisteen erolla kolmanneksi Baldurilla. Baldur ei mennyt ollenkaan niin hyvin kuin treeneissä ja radan jälkeen vähän otti päähän, mutta jälkeenpäin ajateltuna kyllä se ihan hyvin meni, prosentteja 61,1. Kivaa oli enivei! Niin ja siis rata oli C-merkin kouluohjelma.

Tarkoitus olisi saada kisakuvat minun kamerasta Picasaan, mutta hommassa voinee kestää jonkun aikaa.. Ehkä linkitän sitten joskus, mutta tuossa muutama minusta ja Baldurista.