Teen tässä hyvin ahkerana tehtäviä joiden deadline on huomenna, kuten huomaatte. Hyvin on vielä aikaa!

Käytiin eilen Artsin kanssa keskiviikkokisoissa, aiheena esittäminen. Kisat oli vähän myöhässä, letitin nopeammin kuin mitä oletin ja oli paljon enemmän osallistujia kuin mitä arvelin, joten oripoika pääsi kärsivällisyystreeniin kun sai odotella tuntikaupalla ;) Superfiksusti se kyllä olikin! Verryttelyalueella äärettömän fiksu vaikka kiimaisia tammoja oli useampi paikalla. Meidän vuorolla (viimeisenä) Artsia vähän jännitti, outo tilanne ja kaikki kaverit olivat kaukana Haimin toisessa päässä. Ihan hyvin meni enivei, vain kerran rikkoi laukalle :D Pisteitä 26,5/30. Saatiin palkinto parhaasta valmistelusta (hevosen puhtaus, siisteys, letitys yms..)! Mukavaa oli joka tapauksessa ja kivaa, että nuo näyttelyharjoitukset järjestettiin. Vähän meni myöhään, mutta se on vallan normaalia.

WP_000229-normal.jpg

Hyvät letit sain pörröharjaan vaikka itse sanonkin!

WP_000230-normal.jpgWP_000233-normal.jpg

Oikeanpuolemmaisessa kello on jo paljon ja on selvitty takaisin (pimeään) talliin. Iloinen hoitaja ja nälkäinen (ja jo kärsimätönkin) hevonen! Ruusukin olisi muka maistunut :D

2010-normal.jpgIMG_5558-normal.jpg

Ja me tosiaan saatiin palkintojakin, jee! Näyttelyohjat ja nätti ruusu. Arvostelu myös ihan paperilla. Eniten ilostutti kuitenkin se, että tuomarina toiminut opettaja totesi Artsista, että tuolta hevosen pitää näyttääkin ;)