Kolme tuntia ratsastuskoululla takana. Joka kerta alla ollut Tipu eli Ypäjä Tidbit. Minulle tamma on tuonut haastetta kerrakseen, tapaus kun ei tykkää tehdä mitään ilmatteeksi ja kaasu vähän hukassa. Olen huono ratsastamaan tahmeasti liikkuvia hevosia, myönnän sen auliisti, mutta nyt on aikaa opetella, eikä sitä muuten opi kuin menemällä niillä tahmeilla ;)
Joka tunnilla on ollut eri opettaja ja ovat olleet kovin erilaisia, osasta pidin, osasta en. Viimeisin tunti oli ehdottomasti paras, tuntui, että homma alkoi jo vähän sujua ja yhteistä säveltä löytyä. Halusin sitäpaitsi suurinpiirtein palvoa opettajaa ilman jalustimia tehtyjen harjoitusravijuttujen (ympyröitä ja väistöjä) takia, se teki lonkille uskomattoman hyvää. Kropan jumit on tehneet ratsastelusta miljoona kertaa vaikeampaa tässä lähiaikoina, mutta eiköhän se tästä kun vaan ehtii salille.

Onnekseni sain Artsin lisäksi täältä Ypäjältä toisenkin hoidettavan, Ladonnan eli tutummin Lallan. Tamma (hyvin, hyvin isolla T:llä) on kaaauhean pieni ja ponimainen kaveri, ei aina ihan seurallisin tapaus, mutta nyt ensimmäinen viikko on ainakin sujunut ihan hyvin. Lallan kanssa alkuun nyt ihan harjailua, kuntoonlaittoa ja varusteiden huoltoa, hoitamista ylipäätään, jos hommat sujuu niin ehkä joskus kävelytystäkin ja sensellaista. Olen vain iloinen, että voin olla entistä enemmän tallissa :D



Artsia on tullut pestyä ja pestyä ja pestyä. Innolla odotan pakkasia, että raukkaa ei enää kutittaisi ihan joka välissä. Oripojan kanssa sujuu ihan mukavasti, tallimestaritkin luottavat jo, että pärjään sen kanssa. Aika hyvin sitä on oppinut jo tuntemaan, ainakin tallissa. Olisi mukava saada Artsista kuvia tässä joskus, niin, että minäkin pääsisin mukaan =P



Jaaa-a mitäpä muuta tänne. Jennykaverin kanssa lenkkeilyä ja saleilua ja omenoiden lainailua. Hienoja kelejä on ollut, mitä nyt eilen oli pari tuntia ukkosen takia sähköt pois. Tämä viikonloppu päätettiin jäädä lepäilemään Ypäjälle, laiskat ei jaksettu matkustaa. Saattaapi olla, että kisojakin eksytään katsomaan (ja kuvaamaan?), mutta ainakin hoidellaan heppaleita =)

Kuvat on Ypäjältä, ensimmäinen kuvattu tässä joku ilta kolmostallin edestä, toinen lenkiltä, kännykkä on kiva juttu.