Jaa tuota, hiihtoloma meni jo ja samoin yhteishakukin.

Hiihtoloma kului mukavasti (kipeänä) heppaillessa, pääosin Petiksellä Teijalla, tuli tehtyä muutama tallivuoro, ratsasteltua niin paljon kuin suinkaan ehdin, touhuttua Bjarkin kanssa ja siivottua minkä jaksoin. Kuvaillakin ehdin välillä.

 

Uudet kärryt on cool! Nyt päästään ajelemaan vähän isomahaisemmillakin palleroilla.

 

Rosailtua tuli monena päivänä, oli kivaa! Halusin kokeilla maastoiluakin neitillä, joten niin vaan kahtena päivänä lähdettiin maastoon, hyvin sujui, mammutti ohitti ensimmäisen kerran auton niin, että joku on ratsailla ja sellaista. Rosa on superfiksu ja asiallinen, ei mitään tyhmää pöllöilyä!

Lomalta olisi varmaan kamerassa enemmänkin kuvia, mutta en ole ehtin... viitsinyt siirtää niitä vielä, laiska kun olen. En sitten tiedä onko siellä mitään julkaisukelpoista. Onhan noita siis koneella jo nyt joku parisataa, mutta ei mitään tarpeellista.

Paitsi tietysti rakkaat <3 Bjarki & Baldur.

Bjarkilomailusta vielä sen verran, että lomalla opeteltiin takaa-ajamista. Ihan niin että ohjat naruriimuun kiinni ja lenkille, hyvin pikku-ukkeli toimi! Tuli lenkkeilyn lisäksi ihan myös vain hengailtua.

Nyt tällä viikolla kävin yhtenä päivänä maastoilemassa Paavolla mukavassa seurassa ja EGllä kaasuttelemassa pellolla, oli kummallakin hauskaa! Jestas mitä loikkia papparaiselta tuli kun nostin ensimmäisen kerran laukan! Yhtäkkiä tajusin vain, että jaa nyt on kaikki jalat ilmassa ja pukkia tulossa. :D Tänään menin heppasella maneesissa ilman satulaa, putte oli oikein asiallisesti.

Jotenkin tämä päivitys oli hyvin turha, voisin yrittää keksiä jotain järkevääkin. Tai jos vain menisi nukkumaan.

P.S. Hakupaperit lähti Ypäjälle. Iik tai jotain.